Autumn Survival Kit- Amik nélkül nem ősz lenne az ősz

Sziasztok!

Jócskán belecsúsztunk már a novemberbe, és lassan már december jön, ami remélem jó sok havat, rénszarvascsordát, ingyen forralt bor lavinát, és -80%-os karácsonyfaégő akciót fog hozni. Hát igen.

...Ezeket az álmodozásokat félretéve, gondoltam összeszedegetem azokat a dolgokat a környezetemből, amik nélkül számomra nem ősz az ősz, és drámai zene aláfestés csengene minden egyes pillanatomban nélkülük. Ami persze nem így van, de azért jó hogy vannak.

___________________________________________________________________

1.) Lush 
A Lush egy 1995-ben Dél-Angliában alapított kozmetikai cég, amely kézzel készített termékeket állít elő. Számomra azért hitelesek, mert teljesen természettudatosak,az alapanyagok környezetbarát technológiával készülnek, és harcolnak az állatkísérletek ellen. 


Legfőképpen ősszel-télen szeretek betérni hozzájuk, mindig feldobnak, jókat tudok az eladókkal beszélgetni, mindig csillagos ötös a kiszolgálás, és mindig marha jó dolgokkal tudok hazatérni. A legalapvetőbb férfiszükségletek alapfelszerelését szerzem innen be, ilyen a sampon, borotvakrém, borotválkozás utáni termékek, szappan, fogtabletta és hasonlók. Persze néha becsúszik 1-1 extra a kísérletezés kedvéért. :))

Több info itt: https://hu.lush.com/ 


A képen látható túlélőfelszerelés közül az abszolút favoritom a BIG sampon. Van benne kókuszolaj, tengeri só, barnamoszat, citrom, szóval minden földi jó. Kegyetlenül dúsítja a hajat, és olyan vele hajat mosni a forró zuhany alatt egy nehéz hűvös nap után, mintha úsznék a Jeges-tengerben.
A másik nagy kedvenc a  Prince borotvakrém, ami alapfelszereltség számomra, mert idén sem én leszek a télapó :)) 

Érdekességképpen pedig ott vannak még a Breathe of God és Aquatic fogtabletták, amiket csak szét kell rágni, és mehet is a fogmosás.Ezeket főként utazásnál, vagy különleges alkalmakkor használom fel.



______________________________________________________________________

2.) Évszakhoz szakosodott irodalom

Tudom, én vagyok a klasszikus irodalom mumus aki gyerekeket rémisztget azzal, hogy állandóan ajánlgatom őket. De most kivételesen nem csak az lesz közötte. Nem tudok ilyenkor tengerpartról, meg hűs nyári szelllőről olvasni. Ami kell az a borzongás, a hideg, és a jó sztori. 





Ilyenkor vallja be mindenki hogy arra vágyik, hogy sétálva a ködös erdőben szembetalálja magát egy jó fej vámpírral, aki megkínálja egy Oreoval.

Vagy ez csak az én vágyam?

______________________________________________________________________


3.) American Horror Story

Nálam ősszel csak és kizárólag ez a brigád jöhet szóba. Kielégíti az őszi-ködös-morbid borzongatós igényemet, közben megnevettet, és élvezhetem Emma Roberts, és Jessica Lange szarkazmusát a végtelenségig.
Természetesen közben nincs elhanyagolva a társadalomkritikai igényem, ugyanis tele van a vele a sorozat karöltve szociológiával, történelemmel, és pszichológiával.
Az egyik legjobb benne az, hogy az évadok nem kapcsolódnak egymáshoz, mindegyik másért érdekes, ezért hangulattó függően előlehet kapni azt a témakört, ami éppen izgat minket. 


______________________________________________________________________

4.) Esti barangolások

Amikor kell ötlet, vagy egy kis elvonulás imádok a hűvös éjszakákban kirándulni egyet a környéken, vagy kocsiba pattanni, és zenét hallgatva bámulni a fényeket. A hideg őszi estéknek megvan a borzongató varázsa, főként ha szél vagy köd is párosul mindehhez. Jó gondolkodni, inspirálódni, lazítani. Nem csak a meleg kanapé vagy ágy alkalmas mindehhez.
...Hazatérni meg sosem szabad természetesen üres kézzel. 


______________________________________________________________________


5.) Feltöltődés 

Mivel a kilencedik hónapban születtem, ezért tipikus őszi ember vagyok. Ilyenkor szellemileg és lelkileg teljesen fel tudok tankolni, legyen ez edzés, vagy egyszerű meditáció. Ilyenkor összedobok egy jó őszi italt, és a zene mellett totál megfeledkezem minden hülyeségről. Amilyen zene ilyenkor szóba jöhet: James Bay, Mumford & Sons, és minden ami folk és indie. Ötvözve persze a legjobb, mint minden más az életben. 





Autumn Survival Kit- Amik nélkül nem ősz lenne az ősz Autumn Survival Kit- Amik nélkül nem ősz lenne az ősz Reviewed by greg on 10:02:00 Rating: 5
Üzemeltető: Blogger.