12 napos kihívás - 6.nap - Utálat


Sziasztok!

Mivel ma gyereknap van (értsd szabadság), ezért a mai napon hozom a második részét is a dolgoknak. Bevallom, ezen aztán nem kellett sokat gondolkodnom... Lehet alacsony a toleranciaszintem? ööö...nem :-) 


5 dolog ami hát..valljuk be, marhára idegesíteni tud

1. Önsanyargató, negatív emberek.

Ez a hibás az a hibás, ez a rossz, az a rossz, ez nem jó, az nem jó, az élete pocsék,kövér, sovány, sose talál magának szerelmet, pónilovat, zsák krumplit... akkor elgondolkodom rajta, hogy ha ilyen kevés kellemetlenséget képesek ezek az emberek elviselni, mi történik ha tényleg történik valami komolyabb baj? Az élet nem ad semmit sem ingyen. Meg kell küzdeni dolgokért, ha kell századszorra is. Az a furcsa, hogy ezeket a panaszkodásokat általában azoktól hallani, akik semmit nem tesznek a saját maguk boldogságáért, csak hátradőlve sírnak a kanapén. 
El szoktam kerülni az ilyen embereket messziről, mert még hallgatni is szörnyű őket.


2. Buta emberek, akik mindig azt hiszik, nekik van igazuk.

Ezek azok az emberek, akikkel se szóban, se interneten nem lehet eszmecserét folytatni. Ellenkező vélemények találkozásánál erőszakos tettekkel és szavakkal erősítik a maguk igazát, pedig legtöbbször csak az esti híradóból ismerik a világot. Ha vesztésre állnak elkezdik szidni a sehonnai rollerező nagynénikédet, vagy addig ismételgetik magukat, amíg rájuk nem unsz, vagy arcon nem szellőzteted őket egy Tefal serpenyővel.  


3. Kapzsiság
 
Amikor valakinek az arcába hajítanék egy 800 oldalas etikai kódexet. Egy okos ember nem a tárgyak minőségével, és státuszával hívja fel magára a figyelmet, hanem a tetteivel és a környezetével való viszonyával. Csak a közvetlen környezetemben lévő emberek látják és tudják, hogy milyen autóval járok, mennyit keresek, és milyen értékben vásároltam be a héten. Az embernek az emberi minősége miatt legyenek irigyei, ne azért, mert 5 számjegyű összeget fizetett ki két tusfürdőért. Általában ezek az emberek azok, akik még egy szelet kenyeret se adnának egy éhező gyereknek.




4. Saját nemem hanyatlása


Én nem tudom mi történik, de vannak akik egy szeget sem tudnak a falba verni, vagy egy kenyeret megkenni, átadni egy helyet egy idősnek, gyereknek, nőnek. Nem tudnak beszélgetést kezdeményezni egy lánnyal, vagy egy banán láttán még felnőtt korukban is nevetnek, és maguk előtt lóbálják. Ha balhé van, egy csomóan bebújnak a telefonjuk mögé, vagy elfutnak. A 30-40 évig édesanyjuk szoknyájába kapaszkodókat elnézve, reménykedem benne, hogy ennél azért nem lesz rosszabb a helyzet. Bizakodó vagyok. 



Nem, nem vagyok bizakodó. 

5. Nők, akiknek semmi se szent

Ők azok a kis rakoncátlan angyalok, akik a rossz angyal barátnőiktől azt hallják, hogy:
- A r*banc barátnője nem érdemli meg, te igen
- Kit érdekel ha foglalt?
- A tiltott gyümölcs a legédesebb
- Biztos te vagy neki az tökéletes, csak ő még nem tud róla
- Ha rámászol, úgyse mond nemet




______________________________________________________

Egyébként egész jól belejöttem a minden második napos írásba. A végén még kihoz a válságomból?


12 napos kihívás - 6.nap - Utálat 12 napos kihívás - 6.nap - Utálat Reviewed by greg on 9:58:00 Rating: 5
Üzemeltető: Blogger.